Unge og voksne med høreproblemer oplever ofte vanskeligheder med at læse og skrive. På IKH tilbyder vi en læse- og skrivetest, som er egnet til døve unge og voksne med høretab.

Hvordan foregår læse- og skrivetesten? 

Læse- og skrivetesten er udviklet specielt til døve unge og voksne med høretab. Testen foregår på IKH og består af flere deltests. 

Den testansvarlige vil løbende under testen vurdere og udvælge de tests, som er relevante for bedst muligt at afdække din læse- og skriveprofil. Testen tager 2-3 timer (inkl. en pause undervejs). 

Efterfølgende udarbejder vi en rapport med en læse- og skriveprofil og de specifikke vanskeligheder, der eventuelt måtte være for dig. Rapporten indeholder også forslag til, hvilke tiltag, som kan hjælpe dig videre. 

Sådan bestiller du en læse- og skrivetest

Vil du gerne vide mere om testforløbet eller bestille en læse- og skrivetest? Så er du velkommen til at kontakte Anette Skovgaard på 2922 1913 eller anette.skovgaard@ps.rm.dk.

Hvorfor læse- og skrivetest til døve unge og voksne med høretab? 

Læse- og skrivetesten sikrer den bedst mulige kvalitet i vejledning og undervisning af unge og voksne med høretab. 

Med testen kan vi målrettet afdække lige netop de udfordringer, som den enkelte har med at læse eller skrive. Det gør det lettere at hjælpe dig godt videre i arbejde eller uddannelse.