Er du forælder til et barn eller en ung med en livstruende eller livsbegrænsende sygdom?

Vi ved, at alvorlig sygdom eller en livsbegrænsende tilstand hos et barn påvirker hele familien – både følelsesmæssigt og praktisk i hverdagen. FamilieFOKUS er et landsdækkende og gratis tilbud, der kan lindre og støtte jeres familie i en hverdag og nogle livsomstændigheder, der kan være både svære, udfordrende og måske indimellem uoverskuelige.

Vi hjælper familier med børn / unge (0-18 år) med forskellige diagnoser og tilstande. Der kan f.eks. være tale om:

  • Organsygdomme
  • Neurologiske lidelser
  • Svært regulerbar epilepsi
  • Cancer
  • Sjældne diagnoser med fremadskridende tab af færdigheder

Hvem betaler

Jeres familie har ingen udgifter til hverken ophold eller hjemmeforløb. FamilieFOKUS er på finansloven med et mål om at drive et landsdækkende tilbud for familier og børn i denne målgruppe. Tilbuddet administreres af Region Midtjylland, men er tilgængeligt for familier i hele landet.

Kan min familie få et forløb?

Hvis dit barn har en af ovenstående diagnoser, tilstande eller noget tilsvarende, er I med stor sandsynlighed i målgruppen til et forløb i FamilieFOKUS. Vores fagpersoner vil dog i alle tilfælde individuelt vurdere, om I er i målgruppen, og om FamilieFOKUS er det rette tilbud for jer. Hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os.

En barnehånd med røde negle på kanten af en krybbe

Kontakt

Vil du gerne vide, om din familie kan gøre brug af FamilieFOKUS, eller har du andre spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 40 40 93 73 eller på mail: familie-fokus@rm.dk

Skal vi ringe dig op?

Kontakt FamilieFOKUS

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede

 

Når du sender denne formular til os, giver du samtidig FamilieFOKUS lov til at opbevare og behandle dine data. Det vil sige, at vi opbevarer dit telefonnummer, så vi kan ringe til dig.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Det gør du ved at ringe til Hilde Skrudland 40 40 93 73.

De oplysninger, som du afgiver, bliver opbevaret i overensstemmelse med persondataforordningen. Læs IKHs persondatapolitik her.