På Institut for Kommunikation og Handicap tilbyder vi udredning, vejledning, rådgivning, undervisning og behandling til både børn og voksne med kommunikationsvanskeligheder.
 
Vi har også tilbud til familier med børn, der har betydeligt og varigt nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne eller mistanke herom. Desuden har vi tilbud til familier med børn med kronisk sygdom.
 
Du kan læse mere om de områder, vi er specialiseret i, under de relevante menupunkter.

IKH ydelseskatalog

Alle vores faste ydelser på voksenområdet er beskrevet i et ydelseskatalog. Udover de ydelser, som er beskrevet i katalogerne, er det altid muligt at få sammensat løsninger, der dækker et individuelt og specialiseret behov for en borger eller kommune.

Vi har kommunale samarbejdspartnere, som bestiller ydelser på abonnementsbasis og kommunale samarbejdspartenere, der bestiller enkelt ydelser. Vi leverer vores specialiserede ydelser i hele landet, hvis det er relevant.

Læs vores ydelseskatalog på voksenområdet for 2024 her.

Sådan får du løst en opgave hos os 

Alt efter hvilken opgave, du skal have løst, og hvilken organisation, du er fra, er der forskellige måder at få hjælp på.

Har du brug for rådgivning og vejledning kontakter du den rette medarbejder

Er du i tvivl om hvem du skal tale med ringer du til vores omstilling, så hjælper vi dig videre. Du kan ringe alle hverdage i tidsrummet 8.30-12.30: Tlf. 78479300 

Samarbejde om løsningerne

Vi samarbejder med kommuner, regioner og institutioner om at løse komplekse sager, der kræver specialistviden, helhedssyn og en tværfaglig indsats.

En lang række af vores ydelser er beskrevet i vores ydelseskatalog, men vi udvikler også personlige løsninger til den enkelte borger.

Vores samarbejdspartnere er ofte faste abonnenter, der tilkøber en lang række løsninger hvert år. Men vi samarbejder også meget gerne med kommuner, regioner og institutioner, der gerne vil købe en eller flere løsninger uden at være faste abonnenter.

Tilmeld dig nyhedsbrev


IKH har nyhedsbreve til børne- og voksenområdet. I nyhedsbrevet kan du læse om ydelser, kurser, temadage - og holde dig opdateret på den nye viden vi producerer og indsamler.

 Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

 

Julian Tranekær Jeppesen

Receptionist

Receptionist Julian Tranekær Jeppesen

Tlf 78 47 93 00