NCL-Sommerskole for børn, unge og voksne 2019 blev afholdt på Pindstrup Centret fra søndag d. 16. juni til fredag d. 21. juni 2019 med sang og musik som tema og festdag om onsdagen.

NCL-teamet vil først og fremmest sige stor tak for en lærerig og værdifuld uge sammen med alle de børn, unge og voksne, som deltog, deres støttepersoner og de familier, som valgte at komme ud på besøgsdag.

 

Evaluering af årets NCL sommerskole

Som VISO-leverandør er vi hele tiden opmærksomme på at lære og videreudvikle vores ydelser til jer og jeres børn, unge og voksne. Derfor vil det være meget værdifuldt for os, hvis du vil svare på følgende spørgsmål, som omhandler årets sommerskole.

Fortrolighed

Dine svar bliver sendt direkte til den dataansvarlige i IKH's projekt- og udviklingsafdeling, som sikrer din anonymitet. Dvs. at dine svar ikke vil kunne blive ledt tilbage til dig.

Har du spørgsmål til undersøgelsen kan du altid kontakte dataansvarlig, Anne-Sophie Krarup Hansen, tlf. 2182 5841 / mail ankrhn@rm.dk, som står for udarbejdelse af en opsamling på baggrund af besvarelserne.

På forhånd tusind tak for din hjælp!

Mange hilsner

Ingeborg Lysdal,
afdelingsleder, NCL teamet for VISO, IKH

 

[Spørgeskemaet er ikke længere tilgængeligt]