Børn og unge med autisme spektrum forstyrrelser er ofte bagud med de sociale og kommunikative færdigheder. Det kræver særligt tilrettelagte forløb med fokus på det enkelte barn. Center for Anvendt Adfærdsanalyse (CAA) har specialiseret sig i specialpædagogiske indsatser for børn og unge med autisme spektrum forstyrrelser eller andre særlige vanskeligheder.

Hjælp til børn og unge med autisme spektrum forstyrrelser

Center for Anvendt Adfærdsanalyse er et landsdækkende tilbud til børn og unge med autisme spektrum forstyrrelser. Indsatsen varetages af vores ABA-specialister i enten Aarhus eller København.

I kan få tildelt et behandlingsforløb gennem loven om hjemmetræning. Læs mere om loven om hjemmetræning §32 i Lov om social service.

Vi har også mulighed for at inddrage et tværfagligt team i hjemmetræningen. Det kan du læse mere om på vores side om hjemmetræning.

Sådan kommer du i kontakt med os

Hvis du gerne vil i kontakt med os er du velkommen til at ringe til afdelingsleder Ingeborg Lysdal 61 12 66 89 for at høre om vi kan hjælpe dig videre med en ansøgning om hjemmetræning i din kommune.

Du kan også udfylde vores kontaktformular, så ringer vi tilbage til dig.

Kontakt CAA

Når du sender denne formular til os, giver du samtidig Center for Anvendt Adfærdsanalyse lov til at opbevare og behandle dine data. Det vil sige, at vi opbevarer dit telefonnummer, så vi kan ringe til dig. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Det gør du ved at kontakte Ingeborg Lysdal 61 12 66 89.

De oplysninger, som du afgiver, bliver opbevaret i overensstemmelse med persondataforordningen. Læs IKHs persondatapolitik her.

Den videre proces

  • Når du har talt med Bente skal du udfylde et visitationsskema og en samtykkeerklæring, som Bente sender til dig i din e-boks
  • Når vi har modtaget skemaet foretager vi en vurdering af de næste skridt
  • Vi giver dig den nødvendige information til en ansøgning om hjemmetræning ved din kommune. 

Hvor lang tid denne proces tager kommer an på sagsbehandlingstiderne i din kommune og om der allerede er foretaget en §50 undersøgelse.


Se din sags forløb her
:

Billedlink til sagsforløb i CAA

Hvem møder du?

Arely Patricia Alvarado Zuniga

Nanna Agerbæk Halvorsen