Læs om, hvordan IKHs bestyrelse er sammensat, følg med i dagsordner og referater for bestyrelsesmøderne og se vores styrelsesvedtægter.

 

Kunne du tænke dig at repræsentere brugerne af Institut for Kommunikation og Handicaps bestyrelse, så meld dig som bruger- og/eller forældrerepræsentant. Læs mere her:

Du kan læse mere om bestyrelsen på Institut for Kommunikation og Handicaps hjemmeside: http://www.sku.rm.dk/om-ikh/bestyrelsen/.

Ønsker du at stille op som forældrerepræsentant, så send en mail til ledelsessekretær Karin Dandanell-Fridthjof kadand@rm.dk med dine kontaktoplysninger senest den 1. august i det pågældende år.
Du må meget gerne kort skrive, hvorfor du gerne vil sidde i bestyrelsen. Du skal være nuværende bruger af ydelser fra Institut for Kommunikation og Handicap for at kunne stille op.

Valg af brugerrepræsentanter finder sted årligt i slutningen af august måned.

Har du flere spørgsmål bestyrelsesarbejdet kan du kontakte områdechef for Institut for Kommunikation og Handicap, Gaby Juhl på kenjuh@rm.dk

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


IKH har nyhedsbreve til børne- og voksenområdet. I nyhedsbrevet kan du læse om ydelser, kurser, temadage - og holde dig opdateret på den nye viden vi producerer og indsamler.

 Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

 

Gaby Juhl

Områdechef

 Billede af områdechef Gaby Juhl

Tlf 29 22 19 01

Sandy Dalum

Afdelingsleder 
Support, stab & økonomi

Tlf 29 22 19 03