Læs om, hvordan IKHs bestyrelse er sammensat, følg med i dagsordner og referater for bestyrelsesmøderne og se vores styrelsesvedtægter.

 

Kunne du tænke dig at repræsentere brugerne af Institut for Kommunikation og Handicaps bestyrelse, så meld dig som bruger- og/eller forældrerepræsentant. Læs mere her:

Du kan læse mere om bestyrelsen på Institut for Kommunikation og Handicaps hjemmeside: http://www.sku.rm.dk/om-ikh/bestyrelsen/.

Ønsker du at stille op som forældrerepræsentant, så send en mail til ledelsessekretær Karin Dandanell-Fridthjof kadand@rm.dk med dine kontaktoplysninger senest den 1. august i det pågældende år.
Du må meget gerne kort skrive, hvorfor du gerne vil sidde i bestyrelsen. Du skal være nuværende bruger af ydelser fra Institut for Kommunikation og Handicap for at kunne stille op.

Valg af brugerrepræsentanter finder sted årligt i slutningen af august måned.

Har du flere spørgsmål bestyrelsesarbejdet kan du kontakte områdechef for Institut for Kommunikation og Handicap, Gaby Juhl på kenjuh@rm.dk

 

Tilmeld dig nyhedsbrev


IKH har nyhedsbreve til børne- og voksenområdet. I nyhedsbrevet kan du læse om ydelser, kurser, temadage - og holde dig opdateret på den nye viden vi producerer og indsamler.

 Tilmeld dig nyhedsbrevet her.