På Institut for Kommunikation og Handicap arbejder vi hver dag med at udvikle vores praksis og metoder. Vores udviklingsarbejde sker både i interne projekter på tværs af afdelingerne, og eksternt med samarbejdspartnere i kommuner, andre regioner, socialstyrelsen og med brugerorganisationerne. Vi arbejder med udvikling på alle vores ekspertiseområder:

  • Tale
  • Høre
  • Læse og studiestøtte
  • ABA og hjemmetræning
  • Hjerneskade og senhjerneskade
  • Ganespalte
  • Støtte til familier

Udvikling baseret på praksis

Udviklingsprojekter på IKH bliver ofte til, fordi en medarbejder får en god ide til udvikling af den daglige praksis. Projekterne vil derfor altid have til sigte at gøre hverdagen lettere for mennesker med kommunikationsvanskeligheder og /eller funktionsnedsættelser. Et projekt kan også have udspring i et ønske om at skabe tilbud, der kan hjælpe de pårørende eller familien som helhed.  

Samarbejde med os

Vi er optaget af at udvikle løsninger, som kommer vores brugere til gavn. Vi udvikler i praksis løsninger, der kan dokumenteres og som der er evidens for. Derfor er vi også meget interesseret i at samarbejde med andre om at skabe og udvikle på tværs af fag, organisationer og sektorer.

Vi indgår meget gerne i udviklings- og forskningsprojekter og er altid interesseret i at samarbejde med andre. Har du en konkret idé til et projekt eller er du nysgerrig efter at høre mere om, hvordan vi arbejder med udvikling - er du velkommen til at kontakte Tina Frederiksen: Mobil 2384 5255, tina.frederiksen2@ps.rm.dk.

Vil du gerne opdateres? Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udgiver et nyhedsbrev med casebeskrivelser, kursustilbud og invitationer til vores forskellige gratis arrangementer. Tilmeld dig ved at udfylde det nedenstående.Banner nyhedsbrev IKH

   
* Obligatoriske felter
Jeg vil gerne modtage nyheder om    
           
   


Tina Frederiksen

Afdelingsleder, Udviklingsafdelingen

Foto Tina Frederiksen

 Tlf 2384 5255

E-mail Tina.Frederiksen2@ps.rm.dk