Udover, at tilbyde udredning og rådgivning i forhold til målgruppen, førskolebørn med svære fysiske og psykiske funktionsnedsættelser, samt specifikke sproglige vanskeligheder, udvikler vi også ny viden og tilbyder kompetenceudvikling.

Specialrådgivningen arbejder gennem sit vidensteam med at skabe ny viden og gøre eksisterende viden indenfor området tilgængelig for fagfolk og andre med interesse i målgruppen. Derudover arbejder vi gennem vores netværks- og kursusvirksomhed med at udvikle kompetencerne på området.

Du kan også være med

  • Har du ideer til udvikling af ny viden eller kendskab til lovende praksis på området? Og kunne du tænke dig at indgå et samarbejde med os? Så kontakt Tina Frederiksen, tinafe@rm.dk/2384 5255.
  • Har du ideer til kurser eller andre kompetenceudviklingstiltag som du gerne vil have vi undersøger muligheden for at gennemføre eller vil du gerne have en invitation til vores netværksmøder? Så kontakt Gerd Hultberg, gerd.hultberg@rm.dk/
    2117 6491.
  • Vil du gerne have rådgivning om faglige metoder, har du brug for et kompetenceløft i form af et kursus eller ny viden? Så kan du også udfylde vores skema til faglige henvendelser. Skemaet bruger du altså, hvis du ikke har en specifik sag (cpr-relateret), men har behov for sparring og fra vores fagspecialister.

Vi skriver løbende i vores nyhedsbrev om udvikling af viden, netværk og kurser. 

Formidling af viden og kursustiltag

Den viden, som bliver produceret i vidensteamet skal være tilgængelig for alle med interesse for området. Derfor opbygger vi en række af kanaler til formidling, kommunikation og undervisning:

  • Nyhedsbrev med tilbud om deltagelse i kurser, webinarer, links til relevant viden og beskrivelse af cases.
  • Webinarer, hvor deltagerne har mulighed for at gå i dialog med oplægsholderene.
  • Webinarer, der er optaget og kan ses, når det passer modtageren og deles videre til kolleger eller andre interesserede.
  • Temadage og kurser af en eller flere dages varighed udviklet til både fagpersoner og andre med interesse for målgruppen for eksempel pårørende og brugerorganisatioer.
  • Kompetenceudviklingsforløb udviklet helt eller delvist i samarbejde med kommuner, institutioner og brugerorganisationer.

Læs om vores faglige netværk.

Følg med i vores aktiviteter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du gerne vil følge med i vores udviklings- og videnprojekter og have overblik over vores netværks- og kursusaktiviteter.

   
* Obligatoriske felter
Jeg vil gerne modtage nyheder om    
           
   


Tina Frederiksen

Afdelingsleder for Projekt & Udvikling og FamilieFokus

Foto Tina Frederiksen

 Tlf 23 84 52 55
TINAFE@rm.dk

Gerd Hultberg

Ansvarlig for kommunikation & kursusaktiviteter

 

Tlf 21 17 91 64
ANNHUE@rm.dk