Kurser på IKH 2019

Vi tilbyder at skræddersy SCA-kurser. Det kan du læse mere om i I-paper: https://ipaper.ipapercms.dk/RM/IKH/senhjerneskadeafdelingen/kursustilbud-sca-samlet/

Kursus i palpation af lanyx og stemmerelaterede muskulatur Den 09. & 10. december 2019 har du mulighed for at komme på kursus med logopæd Inge Kraft og fysioterapeut Birgitta Fog Poulsen. Få viden om, palaption og sammenhængen mellem den fysioterapeutiske og logopædiske intervention.

Børn med stemmevanskeligheder - hvad gør vi? . Den 28. & 29. april april 2020 afholder Anni Viuff Hansen igen sit populære kursus. Der er kun 8. pladser, så skynd dig at melde dig til, hvis du er interesseret.

- når du trykker på linket kommer du videre til vores kursusportal plan2learn.

Se kurser som afholdes af Specialrådgivningen for VISO, IKH

Vi opdaterer løbende oversigten over kurser. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du gerne vil følge med i vores aktiviteter og sikre dig invitationer til vores forskellige gratis arrangementer.

Har du behov for ny viden og nye metoder inden for tale, høre læse eller specialområdet? Hvad enten du er bruger, fagperson eller pårørende har vi et kursus, der passer til dig. Søger du efter noget helt specifikt til en medarbejdergruppe, eller en brugerorganisation kan vi også udvikle et forløb, der passer lige netop til dit formål og organisation.

Vores kurser, foredrag og workshops har alle det tilfælles,
at du får:

  • Viden, som du kan anvende i praksis
  • Vores kompetenceudviklingsaktiviteter indholder altid anvendelige evidensbaserede metoder
  • Vores kurser og workshops inkluderer altid hands-on øvelser, så du kan afprøve den nye viden og metoder på din egne problematikker.

Styrk din indsats med et IKH kursus

På Institut for Kommunikation og Handicap leverer vi kurser, workshops og oplæg indenfor tale-, høre-, læse- og specialområdet. Vores undervisere arbejder alle med deres fag i praksis og er eksperter i lige netop deres speciale. Derfor er vores kurser en unik blanding af:

  • Eksempler og cases fra egen praksis
  • Relevant ny viden
  • Evidensbaserede metoder
  • Ekspertråd og løsninger.

Hvis du ønsker et specialudviklet kursus, er du velkommen til at kontakte vores kursusansvarlige Gerd Hultberg - tlf 2117 9164.