Kurser på IKH

 

SCA - samtalestøtte til voksne med afasi. Vi afholder kursus i Aarhus. - når du trykker på linket kommer du videre til vores kursusportal plan2learn.

Den 3. april 2019 har du mulighed for at komme på kursus med Inge Kraft og Birgitta Fog Poulsen. Inge og Birgitta har sammen udviklet og afprøvet den intervention, som i dag udgør IKHs tilbud til borgere med Aerofagi.

Kurset er primært henvendt til logopæder, men fysioterapeuter kan også være med. Du kan melde dig til kurset på vores kursusportal plan2learn.

 

Se kurser afholdt af Specialrådgivningen for VISO, IKH

Vi opdaterer løbende oversigten over kurser. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du gerne vil følge med i vores aktiviteter og sikre dig invitationer til vores forskellige gratis arrangementer.

Har du behov for ny viden og nye metoder inden for tale, høre læse eller specialområdet? Hvad enten du er bruger, fagperson eller pårørende har vi et kursus, der passer til dig. Søger du efter noget helt specifikt til en medarbejdergruppe, eller en brugerorganisation kan vi også udvikle et forløb, der passer lige netop til dit formål og organisation.

Vores kurser, foredrag og workshops har alle det tilfælles,
at du får:

  • Viden, som du kan anvende i praksis
  • Vores kompetenceudviklingsaktiviteter indholder altid anvendelige evidensbaserede metoder
  • Vores kurser og workshops inkluderer altid hands-on øvelser, så du kan afprøve den nye viden og metoder på din egne problematikker.

Styrk din indsats med et IKH kursus

På Institut for Kommunikation og Handicap leverer vi kurser, workshops og oplæg indenfor tale-, høre-, læse- og specialområdet. Vores undervisere arbejder alle med deres fag i praksis og er eksperter i lige netop deres speciale. Derfor er vores kurser en unik blanding af:

  • Eksempler og cases fra egen praksis
  • Relevant ny viden
  • Evidensbaserede metoder
  • Ekspertråd og løsninger.

Hvis du ønsker et specialudviklet kursus, er du velkommen til at kontakte vores kursusansvarlige Gerd Hultberg - tlf 2117 9164.

Gerd Hultberg

Ansvarlig for kommunikation & kursusaktiviteter

 

Tlf 21 17 91 64

Tina Sørensen

Kommunikation og 
Psykologkorpset 

Tlf 29 22 19 16

Tilmeld dig nyhedsbrev


IKH har nyhedsbreve til børne- og voksenområdet. I nyhedsbrevet kan du læse om ydelser, kurser, temadage - og holde dig opdateret på den nye viden vi producerer og indsamler.

 Tilmeld dig nyhedsbrevet her.